Kā noņemt Google dokumenta kopīgošanu

Google dokumenti ir Google sniegts pakalpojums, kas lietotājiem ļauj tiešsaistē izveidot dažādus dokumentus. Tā kā šie dokumenti atrodas tiešsaistē, lietotāji pēc tam var izvēlēties koplietot tos ar citiem lietotājiem, dodot citiem piekļuvi dokumentu skatīšanai vai rediģēšanai. Ja izlemjat, ka vairs nevēlaties kopīgot dokumentu ar citiem lietotājiem, varat noņemt viņu piekļuvi, atceļot Google dokumenta kopīgošanu.

1

Atveriet interneta pārlūku un dodieties uz Google dokumentiem. Pēc uzaicinājuma piesakieties savā Google kontā.

2

Dokumentu sarakstā noklikšķiniet uz tā dokumenta nosaukuma, kuru vēlaties kopīgot.

3

Noklikšķiniet uz zilās pogas "Kopīgot" dokumenta augšējā labajā stūrī un pagaidiet, līdz tiek ielādēts logs Kopīgošana.

4

Noklikšķiniet uz ikonas X blakus katram lietotājam, ar kuru vairs nevēlaties kopīgot dokumentu, lai tos noņemtu.

5

Noklikšķiniet uz pogas "Kopīgot un saglabāt" loga apakšdaļā, lai atceltu dokumenta kopīgošanu.