Kā izdzēst sinhronizētus attēlus iPhone tālrunī

Apple iPhone nodrošina iespēju fotografēt digitālos fotoattēlus ar ierīces iebūvēto kameru un ietver iespēju šos fotoattēlus izdzēst manuāli, izmantojot iPhone vadības ierīces. Tomēr sinhronizēto kadru noņemšana ir cits stāsts. Lai pārsūtītu fotoattēlus uz jūsu iPhone un izdzēstu tos, iPhone izmanto Apple izstrādāto datoru programmatūru iTunes uzņēmuma mobilo ierīču klāstam. Konfigurējiet iTunes sinhronizācijas preferences, lai noņemtu fotoattēlus no sava iPhone.

1

Savienojiet savu iPhone ar datoru un palaidiet iTunes.

2

Noklikšķiniet uz iPhone nosaukuma, kas norādīts iTunes kreisajā pusē sadaļā “Ierīces”.

3

Noklikšķiniet uz "Fotoattēli" virs iTunes centra paneļa. Sinhronizācijas opcijas tiek parādītas centrālajā panelī.

4

Noklikšķiniet uz nolaižamā lauka blakus “Sinhronizēt fotoattēlus no” un izvēlieties avotu, kurā ir fotoattēli, kurus vēlaties dzēst, piemēram, mapi “Mani attēli” vai “Photoshop Elements”.

5

Noklikšķiniet uz "Atlasītie albumi". Albumi, kas saistīti ar jūsu izvēlēto fotoattēlu avotu, tiek parādīti zemāk.

6

Noņemiet atzīmes blakus fotoattēlu albumiem, kurus vēlaties izdzēst no iPhone.

7

Noklikšķiniet uz Lietot apakšējā labajā stūrī.