Kā veikt LinkedIn atjauninājumus, nerādot to straumē

LinkedIn īsteno darbību straumi, kas ļauj jūsu savienotājiem redzēt jūsu pēdējās darbības vietnē. Šie darbību atjauninājumi rodas, veicot izmaiņas nodarbinātības informācijā, izglītības informācijā un personīgajās vietnēs, un atjauninājumi tiek parādīti arī tad, kad pievienojat kādu savam tīklam vai kādu iesakāt. LinkedIn konfidencialitātes vadīklas ļauj apturēt šo atjauninājumu parādīšanos darbību plūsmā, kā arī ļauj paslēpt atjauninājumus no dažādām lietotāju kategorijām.

1

Pierakstieties savā LinkedIn kontā. Lapas augšdaļā noklikšķiniet uz bultiņas uz leju pa kreisi no sava vārda; pēc tam noklikšķiniet uz "Iestatījumi".

2

Ritiniet uz leju līdz cilnei "Profils", kas atrodas lapas apakšdaļā. Virsrakstā “Privātuma vadīklas” noklikšķiniet uz “Ieslēgt / izslēgt aktivitāšu apraides”.

3

Notīriet izvēles rūtiņu "Informēt cilvēkus, kad maināt profilu, sniedzat ieteikumus vai sekojat uzņēmumiem" un noklikšķiniet uz "Saglabāt izmaiņas". Tagad jūs varat atjaunināt savu profilu, tos nerādot straumē.